ANNONSE:

Medier24 øker prisene på abonnement fra 01.01.2023

Viktig info om ditt abonnement!

Prisene øker fra 01. januar 2023 (gjelder ikke bedriftskunder).

Publisert Sist oppdatert

2022 var året vi skulle legge korona bak oss og satse som aldri før, men en ustabil økonomi med inflasjon og krig har sørget for kutt og nedgangstider i store deler av mediebransjen.

I Medier24 dekker vi medieøkonomi fordi vi mener det er styrende for alt bransjen gjør. Og jammen har det vært et år med mye turbulens. De børsnoterte medieselskapene har sett halve verdien forsvinne på børsen, NRK må kutte flere hundre millioner og flere lokalaviser melder om at vakante stillinger forblir vakante inntil økonomien kommer på beina igjen.

Journalistikken vår skal være tettest på menneskene i bransjen. I Medier24s formålsparagraf står det at vi skjønner at Norge er større enn Oslo, så vi bruker mye tid og ressurser på å reise rundt omkring i landet vårt for å speile en bransje i store endringer.

Vi er desidert best når vi er nyhetsledende, avslørende og analyserende i en bred mediesektor og det har vi tenkt å styrke ytterligere i 2023 med flere redaksjonelle årsverk, mer viktig journalistikk og tøffere debattinnlegg.Siden 2018 har vi hatt abonnement på Medier24, men vi har aldri rørt prisen. For å opprettholde kvaliteten på vår redaksjonelle satsing, må vi for første gang i historien justere prisen med 60 kroner.

Det vil si at et månedsabonnement på Medier24 går fra å koste 189,- kroner til 249,-. Du merker ikke noe til prisøkningen før abonnementet ditt blir fornyet. Et årsabonnement går fra å koste 1.890 kr til 2.490 kr. Med andre ord får du fortsatt 20 prosent rabatt om du viderefører årsabonnementet ditt.

I 2023 kommer vi til å ta et steg tilbake til røttene våre. Den nye strategien vår er å speile en større del av mediebransjen enn vi har klart å gjøre de siste årene. Vi kaller oss lokalavisa for mediefolk, men innrømmer kanskje at vi har vært veldig god på journalistene og redaktørene, men ikke så god på rammevilkårene i og rundt bransjen. Det kommer vi til å gjøre noe med.

Vi håper du blir med oss videre inn i 2023 med leselyst og et kritisk blikk.

Takk for i år og godt nytt år!

Cornelia Kristiansen, sjefredaktør

Erik Waatland, administrerende direktør

Medier24 AS

Powered by Labrador CMS