ANNONSE:

Slik finner du din neste historie ✍🏼

Hvor finner du egentlig din neste aktuelle sak i et landskap som blir stadig mer oversvømt av informasjon og innhold?

Om Mynewsdesk

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner.


Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted. Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.


Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Journalister i dag er utsatt for et enormt press når det kommer til å levere nyheter. Det skal skrives mange saker på så kort tid som mulig, du skal være først ute med nyhetsrapporteringen, og du må sikre at kildene dine er gode og ikke minst troverdige. Men hvor finner du egentlig din neste aktuelle sak i et landskap som blir stadig mer oversvømt av informasjon og innhold?

Til tross for at den tradisjonelle journalistikken fortsatt har en sentral rolle i nyhetsproduksjonen og det vanlige inntaket av nyheter, har den blitt utfordret av andre digitale plattformer og aktører.

I et intervju forteller professor i medier og kommunikasjon ved Göteborgs Universitet, Mats Ekström, om hvordan det økte antallet plattformer og overgangen til stadig flere digitale miljøer, fører til høyere krav på journalistikkens hastighet. Allmennheten forventer løpende oppdatering om siste nytt når det kommer til samfunnsspørsmål, politikk og andre nyheter. Dette fører til høye krav om at journalistikken alltid skal ligge i forkant, og den økende hastigheten utgjør store risikoer for feilinformasjon, da kravet på at det skal gå fort gir mindre rom grundige undersøkelser og det å avdekke feil, falske profiler og så videre.

Unngå å drukne i pressemeldinger 👈🏼

Med dagens innholdsstrøm har din rolle som journalist blitt enda viktigere for å avgjøre og bekrefte hva som anses å ha nyhetsverdi. Som journalist mottar du antageligvis et hav av pressemeldinger hver eneste dag, og kun en liten del av dem er faktisk interessante og relevante for deg og området du dekker. Det er frustrerende å motta pressemelding etter pressemelding som bare blir liggende som støy i innboksen som et tydelig tegn på kommunikatører som ikke har gjort god nok research før de forsøker å selge inn historien til deg.

Heldigvis finnes det verktøy som kan hjelpe deg med å fange opp interessante og relevante nyheter i dette konstante bruset av informasjon.

Rask og effektiv tilgang til relevante nyheter 📰

I stedet for å vente på at den rette pressemeldingen skal komme til deg, kan det være lurt å ta saken i egne hender og utnytte et verktøy for overvåking av nyheter. Det finnes i dag helt kostnadsfrie plattformer som gir deg mulighet til å skreddersy hva slags type pressemeldinger du ønsker å motta. Slike verktøy lar deg overvåke bestemte temaer eller bransjer relevante for deg, samt følge virksomheter og organisasjoner du er interessert i. Dermed får du oppdateringer i sanntid når det publiseres pressemeldinger innenfor kategoriene du faktisk er interessert i og som du vet er relevante for målgruppen din.

I stedet for å bla deg gjennom en eviglang innboks, kan du spare verdifull tid ved å sikre deg én felles informasjonskilde for alle nyheter og pressemeldinger. Dermed blir det enkelt å holde oversikt over aktører innenfor dine interesseområder, samt finne nyttig pressemateriell og pressekontakter.

Research på dine vilkår 🔍

Knytt kontakt med viktige nøkkelpersoner og sikre at du er en av de første til å fange opp siste nytt, og øk sjansen for tilgang til eksklusiv informasjon før den blir offentlig.

Med Mynewsdesk kan du jobbe med research på dine egne vilkår. Finn eksperter på områder du rapporterer om, book intervjuer med rette vedkommende når du jobber med en sak, og bruk plattformen for å skape langsiktige medierelasjoner som i fremtiden vil gi deg eksklusiv tilgang på nyheter før alle andre.

Er du nysgjerrig på et verktøy som gjør det lettere for deg å finne relevante saker og kilder? Med en pålitelig høyteknologisk plattform som Mynewsdesk, kan du øke effektiviteten din og sørge for at du finner pålitelige og gode kilder til nyhetssakene dine.

Les mer om Mynewsdesk

Finn din neste historie


Powered by Labrador CMS