ANNONSE:

Kurs med mynewsdesk: Lær deg å bruke AI til innholdsproduksjon⚡️

Et viktig verktøy for å skape pressemeldinger som gir deg de resultatene du ønsker

Om eventet:

Når: Onsdag 15.november

Varighet: 09.00-12.00

Hvor: Torggata 2, 0181, Oslo

Pris: 2.900,- eks.mva

PÅMELDING HER

Om Mynewsdesk

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Med vår brukervennlige PR-plattform forenkler vi publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid.

    Kursets innhold:

  • Hvilke AI-verktøy kan brukes i ditt daglige arbeid som kommunikatør?Konkrete tips og triks til innholdsproduksjon ved hjelp av AI.Hvordan du kan implementere AI i hverdagen din.
  • Kurset varer fra 09-12, og inkluderer snacks og drikke. Det blir satt opp én pause på 15 minutter i halvveis inn i kurset. 
  • Trenger vi i det hele tatt å introdusere dette kurset selv? Vi lar AI gjøre jobben: 🤖  

Dette kurset tar deg med på en spennende reise inn i verden av kunstig intelligens (AI). Gjennom dette kurset vil du få en grundig forståelse av AI-konseptet, dets bruksområder og potensial.

Kurset starter med en innføring i AI og maskinlæring. De vil bli introdusert for relevante verktøy og plattformer som brukes i AI-basert innholdsproduksjon.

Etter den innledende delen vil kurset fokusere på konkrete anvendelser av AI i innholdsproduksjon. Dette kan omfatte generering av tekstinnhold, bilde- og videoredigering, automatisert oversettelse samt personalisering av innhold basert på brukerdata og preferanser. 

Det vil også bli diskusjoner om fordeler og begrensninger ved AI-basert innholdsproduksjon, samt hvordan man kan opprettholde en balanse mellom menneskelig kreativitet og maskinell automatisering.

Kurset er egnet for personer som allerede jobber med innholdsproduksjon, som forfattere, redaktører, markedsførere og innholdsskapere. Det er også relevant for ledere og beslutningstakere som ønsker å få innsikt i hvordan AI kan brukes til å forbedre effektiviteten og kvaliteten på innholdsproduksjonen i deres organisasjon. Gjennom kurset vil deltakerne være rustet til å utnytte AI på en effektiv og ansvarlig måte for å optimalisere innholdsproduksjonen.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan spare tid og ressurser i arbeidshverdagen din? Da er dette kurset noe for deg!

Påmelding her!

Prisen inkluderer kurs over tre timer med snacks-pause. 

Powered by Labrador CMS