ANNONSE:

Kritisk sportsjournalistikk på 1-2-3

Medier24 inviterer norsk sportspresse til kompetanseheving: Hvordan lage mer kritisk sportsjournalistikk i hverdagen?

Om eventet:

Når: Tirsdag 11.oktober kl. 08:30

Hvor: Torggata 2, 0181, Oslo

Pris: 3500,-

Påmelding her

Dette kurset er ikke for gravejournalister som kan sitte i kjelleren i seks måneder før publisering. Vi har spesialsydd dette kurset for sportsjournalister som har ambisjoner om å lage mer kritisk journalistikk, men som samtidig må fylle papiravisa med to sidetopper - samt komme med en nyhet eller to for nett hver dag.

På dette kurset skal du lære:

  • Enkel innsynsmetode som du kan bruke i hverdagen - og som garanterer gode saker
  • Hvor kan du finne gode sports/idrettsnyheter i ditt nedslagsfelt
  • Hvordan bygger du kildenettverk slik at du evner å få folk til å snakke?
  • Hvordan strukturere hverdagen så du både kan være effektiv - og sette dagsorden
  • Å stille spørsmål som krever svar til mektige kilder i både offentlig og frivillig sektor

Sportsjournalister kritiseres ofte for å kun jakte reaksjoner og resultater, men vi tror at sportspressen har større ambisjoner enn som så. Men kanskje trenger man noen effektive verktøy i hverdagen for å evne å både få tidsfloka til å gå opp - og samtidig kunne sette dagsorden.

På dette kurset møter du kommentator Leif Welhaven i VG som vil snakke om hvordan de tenker annerledes om journalistikk om sport og du møter styremedlem Carina Alice Bredesen i Norske sportsjournalisters forbund som vil gi deg konkrete innspill til hvordan du kan sette dagsorden i hverdagen. Hun har lang erfaring fra nyhetsledelse og sportsledelse i både Nettavisen og nå som nyhetssjef i VG Sporten.

Kursholder er Erik Waatland som er tidligere sjefredaktør i Medier24 og lokalavisjournalist i Trønder-Avisa - og som brenner for en mer kritisk sportspresse. Han har jobbet i flere år med innsyn og har opparbeidet en metode for å bygge kildenettverk.

Dato: 11.10.2022Tid: 08:30-14:30
Sted: Torggata 2
Pris: 3500,- * Prisen inkluderer lunsj, kaffe og snacks gjennom hele dagen

** Dersom din bedrift ønsker å sende flere ansatte på kurs - send en e-post til [email protected] så ordner vi en grupperabatt

Powered by Labrador CMS